Los Peyotes

Dissabte 23 de setembre · 00 h · Sala Font del Ferro · Castell d’Aro · Gratuït


A hores d’ara es pot dir que Los Peyotes és la banda que va revitalitzar el garatge rock sixties a Sud-amèrica. Amb instruments vintage i equips de vàlvules, juntament amb la seva estètica a go go, provoquen un còctel al·lucinogen i explosiu. El so fuzz, tremolo, vibrato i orgue farfisa estan garantits.

La seva performance a l’escenari és la seva especialitat, pur salvatgisme gratuït donant un xou en què el públic embogeix entrant en un tràngol psicòtic, veritables festes sixties troglodites. Amants de The Music Machine, The Seeds, The Sonics, Question Mark & The Mysterians, Los Saicos, Los Yorks, Los Gatos Salvajes, Los Shakers, Los Mockers… i de tots les compilacions Pebbles & Nuggets i Back From The Grave, entre d’altres.

Compten amb repercussió internacional a causa de les seves quatre gires europees. Van visitar Espanya, Portugal, Holanda, Alemanya, Itàlia, Àustria i França on van tocar als millors festivals del gènere com el Funtastic Dracula Carnival (València, 2007 i Benidorm 2010), Primitive! (Rotterdam, 2008) i Euro YeYe (Gijón, 2009), compartint escenari i cartell amb grans bandes com Los Saicos, The Outsiders, The Trashmen, Rudi Protrudi (Fuzztones) i Dr. Explosión entre d’altres.

 Els comentaris estan tancats.