Tiburona

Dissabte 18 de setembre · 21:30 h · Palau d’Esports i Congressos · Platja d’Aro · Gratuït


Tiburona ens convida a un bany en els mars del so salvatge. Així que sacseja el teu cos i comença a ballar amb Laura, Rita i Supercarmen. Les sirenes del Manzanares ens ofereixen els seus nous cants, amb els quals desitjaràs tenir brànquies per no sortir de les seves corrents, on es troben els aromes dels seixanta amb la contundència, ben dosificada, del punk llatinoamericà i la urgència del garatge.

Però no tot és pau i harmonia en els dominis de Tiburona. Perquè no dubten a ensenyar els ullals als que donen opinions no demanades, en enviar a passeig als venedors de fum o a assenyalar a les futures víctimes d’un amor prohibit. I en un exercici de civisme i bones pràctiques, també ens adverteixen de la presència dels depredadors que aguaiten darrere d’una finestreta.

Per donar vida a les seves noves cançons, Tiburona ha recorregut a la peixera de Paco Loco. El binomi que han format a la vora del Puerto de Santa María ha estat perfecte i el resultat és un exemplar únic en la seva espècie, compost a força de ritme i ànima on no hi ha cap engany.

 Els comentaris estan tancats.