Los Tiki Phantoms

Dissabte 23 de setembre · 22 h · Sala Font del Ferro · Castell d’Aro · Gratuït


El gran volcà ha entrat en erupció i això només pot significar quelcom. El Gran Déu Tiki ha invocat Els Tiki Phantoms una vegada més, esteu preparats?

Després del seu disc de versions “Disco Guateque” (2019) editat per Discmedi a Europa i Hi-Tide als Estats Units, i després de presentar-lo als dos continents incloent l’arxiconegut Tiki Oasis a San Diego, el quartet calavèric més surfer i divertit torna a la càrrega amb la seva nova referència “Els Tiki Phantomsy “el enigma del tiempo”, amb el que és, fins ara, el seu disc més equilibrat i melòdic.

La seva ja coneguda tikifórmula segueix sense fallar, base rítmica potent acompanyada de guitarres amb reverb al màxim i melodies enganxoses però en aquesta ocasió també trobem un altre tipus de registres i atmosferes que amplien el seu espectre musical.

D’aquest disc se n’han avançat tres singles: “El Vampiro robot” on per primera vegada han inclòs veus cantades pel mateix robot.

“Mar de Fuego” en què ens arriba un so dels Tiki Phantoms més clàssics i un nou hit que segur perdurarà al repertori dels seus concerts.

“Olimpiada 92” amb una preciosa adaptació del Cobi convertit en esquelet i una nova pildorada fresca i convincent.

L’àlbum compta amb 15 noves cançons en 31 minuts, senzills i concisos, directes al gra, amb el so clàssic de la banda encara que deixant un atmòsfera de maduresa, la d’una banda que porta gairebé 17 anys a la carretera.

 Els comentaris estan tancats.