MFC Chicken

Dissabte 19 de setembre · 23:15 h · Palau d’Esports i Congressos · Platja d’Aro · Gratuït


Formats el 2010 sobre una bruta botiga de pollastre fregit a Holloway Road, MFC Chicken toquen cançons de rock and roll cru, impulsades pel saxo, que tracten sobre menjar ràpid i cors trencats.

Quan Spencer Evoy va arribar a Londres acabat d’arribar de Canadà, no sabia que la seva cerca per revifar l’esperit del so del rock’n’roll del Pacific Northwest començaria davant d’una botiga de pollastres. Des d’aquells primers dies, aquest potent grup de rock and roll ha llançat 4 LP i un grapat de singles a Dirty Water Records (Regne Unit) i FOLC Records (Espanya).

El grup, amb Spencer Evoy (saxo / veu principal), Ravi Low-Beer (bateria), Zig Criscuolo (baix / veus) i Dan Criscuolo (guitarra / veus), ha incendiat el Regne Unit i Europa en centenars de concerts amb el so de “la música que escoltaven els Sonics i The Wailers”, i s’han consolidat com els millors ambaixadors del so del Pacific Northwest rhythm’n’blues a la terra.

2020 suposa el desè aniversari de la banda i el llançament del seu nou àlbum amb 14 noves peces de rock’n’roll, frat-rock i rhythm’n’blues. Els punts àlgids inclouen títols com “KFC Called The Cops On Em”, “Breakfast ‘Taters” i “Fuck You, Me”.

Si t’encanta ballar però odies la música contemporània… si estàs desesperat per escoltar el rock’n’roll portat de nou a les seves arrels… si tens fam del plat més greixós al menú de ball de rhythm’n’blues, llavors definitivament estàs preparat pel so indescriptible i imparable de MFC Chicken: el millor de la terra!

 Els comentaris estan tancats.