Los Capitanes

Dissabte 18 de setembre · 22:30 h · Palau d’Esports i Congressos · Platja d’Aro · Gratuït


Mitjanes de vedella, torreznos i litres de cervesa, amanits amb rom de contraban, reverb i molt molt fuzz… Posa tot això en una batedora, barreja-ho bé i tindràs de resultat a Los Capitanes.

Formats el 2018 a Madrid per Albert Ginés (Guitarra) Al Bigotes (Bateria), Babi (Baix) i Rafa (Veu i Guitarra); tots ex-membres d’altres bandes (Panches Surfers, Tikis del Ritmo i The Dark Colours Since 1685, entre altres). Los Capitanes ens ofereixen un rock’n’roll accelerat, amb bastants tints garatgeros i unes lletres que parlen de diferents talls de carn, de festes i alcohol, d’amors frustrats i de mariners vinguts a menys.

A principis de 2020 van decidir convidar a pujar al vaixell a Amalia (ex-component del ja extint grup Juanita Banana, que al seu torn toca també en el projecte paral·lel d’Albert Ginés y sus Oceánicos) passant de ser un quartet a un quintet; afermant i donant més consistència al so Capità.

Los Capitanes vénen a presentar-nos la seva proposta, plena de Garatge, Punk, Rock’n’Roll, Surf… Una barreja d’estils directa a fer-te explotar el cap a ritme de cops de rem.

Los Capitanes poden sonar a moltes coses, però poques coses sonen a Los Capitanes!!Els comentaris estan tancats.