Lord Diabolik

Dissabte 18 de setembre · 20:30 h · Palau d’Esports i Congressos · Platja d’Aro · Gratuït


Un duet francès-espanyol de Perpinyà amb sons psicotròpics que fan ballar fins i tot als morts. Dos personatges que uneixen veterania i desvergonyiment juvenil. A la guitarra i veu l’ex Hawaii Men i per tots conegut Franky Zwiller aka “Frankystein” i a la bateria, baix i veu Théo Camps aka “El Nene” i els seus meravellosos 19 anyets.

Amb el seu disc de debut “Ne Juge Pas”, també primera referència del segell de Càceres Wild Cave, estem d’estrena i quina manera de començar per a tots els implicats. Un disc on s’executa de manera totalment desinhibida cançons que poden semblar d’altres, i fins i tot versions, però no!, les fan seves amb un desvergonyiment natural, lliure i ple d’optimisme, aquí és on trobem la màgia de Lord Diabolik.

Poden tocar i fins i tot imitar el 60’s ye-yé francès, el black R&B, el garatge espant, els descampats sud-americans, l’USA Fuzz o els Killer Spy, Lord Diabolik els fan seus, sense por, amb un somriure d’orella a orella, saben que la festa és d’ells…

Aquests dos emmascarats et conviden a la seva festa de suor, a que et treguis la cuirassa i abracis al déu de la festa amb total desimboltura. El disc perfecte per a la litúrgia de la dansa, la calor, els amics i l’emoció.

 Els comentaris estan tancats.